Тістечко «Шу» з вершками
Тістечко «Шу» з вершками – це дуже смачний і нескладний у виконанні рецепт для домашнього чаювання або святкового столу. Таке ласощі сподобається як дорослим, так і дітям. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений і радуйте своїх близьких.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 36 шт.
Склад:
Для заварного тіста:
- Борошно – 230 гр.
- Яйце – 6 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Вода – 250 мл
- Сіль – 1 ч. л.
Для крему:
- Вершки 33% – 0,5 л.
- цукрова Пудра – 100 гр.
- ванільний Екстракт – 15 гр.
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо розм’якшене вершкове масло, воду, сіль. Повільно доводимо до кипіння і постійно помішуємо. Відправляємо в масу просіяне борошно, продовжуємо вимішувати тісто до однорідності на невеликому вогні. Далі даємо трохи охолонути і вмішуємо по одному яйця.
Крок 2. Отримане тісто переливаємо в кондитерський мішок і починаємо видавлювати його на деко з пергаментом або тефлоновим килимком.
Крок 3. Видавлюємо тісто невеликими кульками. Після їх випікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 4. Дістаємо тістечка з духовки і даємо їм охолонути. Акуратно зрізаємо верхівки заготовок.
Крок 5. Збиваємо густий крем з жирних вершків, цукрової пудри, ванільного екстракту. За допомогою кондитерського мішка наносимо крем на заготовки без верхівки.
Крок 6. Закриваємо частування з кремом верхівками. Для прикраси можна обсипати цукровою пудрою.
Крок 7. Тістечко «Шу» з вершками готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!