Тістечко Шу класичне – 5 рецептів з покроковими фото

Тістечко «Шу» з вершками

Тістечко «Шу» з вершками – це дуже смачний і нескладний у виконанні рецепт для домашнього чаювання або святкового столу. Таке ласощі сподобається як дорослим, так і дітям. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений і радуйте своїх близьких.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 36 шт.

Склад:

Для заварного тіста:

  • Борошно – 230 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Вода – 250 мл
  • Сіль – 1 ч. л.

Для крему:

  • Вершки 33% – 0,5 л.
  • цукрова Пудра – 100 гр.
  • ванільний Екстракт – 15 гр.

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо розм’якшене вершкове масло, воду, сіль. Повільно доводимо до кипіння і постійно помішуємо. Відправляємо в масу просіяне борошно, продовжуємо вимішувати тісто до однорідності на невеликому вогні. Далі даємо трохи охолонути і вмішуємо по одному яйця.

Крок 2. Отримане тісто переливаємо в кондитерський мішок і починаємо видавлювати його на деко з пергаментом або тефлоновим килимком.

Крок 3. Видавлюємо тісто невеликими кульками. Після їх випікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 4. Дістаємо тістечка з духовки і даємо їм охолонути. Акуратно зрізаємо верхівки заготовок.

Крок 5. Збиваємо густий крем з жирних вершків, цукрової пудри, ванільного екстракту. За допомогою кондитерського мішка наносимо крем на заготовки без верхівки.

Крок 6. Закриваємо частування з кремом верхівками. Для прикраси можна обсипати цукровою пудрою.

Крок 7. Тістечко «Шу» з вершками готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!