Тістечко «Шу» зі згущеним молоком
Тістечко «Шу» зі згущеним молоком – це неймовірно смачне ласощі для вашого сімейного свята або чаювання. Таке частування нікого не залишить байдужим, а також порадує яскравим і привабливим виглядом. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 24 шт.
Інгредієнти:
- Борошно – 180 гр.
- Яйце – 6 шт.
- Вода – 250 мл
- Борошно – 230 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Сир сирний – 2 ст. л.
- Молоко згущене варене – 2 ст. л.
- Ванілін – 1 щіпка.
- Крем заварний – 1 л
- Пудра цукрова – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Приготуємо тісто. Розтоплюємо на невеликому вогні вершкове масло, вливаємо воду, сіль. Додаємо сюди просіяне борошно, продовжуємо вимішувати тісто до однорідності на невеликому вогні. Далі даємо трохи охолонути і вмішуємо яйця.
Крок 2. Отримане тісто переливаємо в кондитерський мішок і починаємо видавлювати його на деко з пергаментом або рослинним маслом (можна вершкове).
Крок 3. Після заготівлі випікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 4. Для смачної начинки з’єднуємо варене згущене молоко, сир, заварний крем і ванілін.
Крок 5. Ретельно вимішуємо вміст до утворення однорідного крему.
Крок 6. З остиглих тістечок зрізаємо верхівку. Вливаємо сюди начинку і закриваємо її верхівкою назад.
Крок 7. Тістечко «Шу» зі згущеним молоком готово. Прикрашайте цукровою пудрою і подавайте до столу!