Тістечко Шу класичне – 5 рецептів з покроковими фото

Тістечко «Шу» зі згущеним молоком

Тістечко «Шу» зі згущеним молоком – це неймовірно смачне ласощі для вашого сімейного свята або чаювання. Таке частування нікого не залишить байдужим, а також порадує яскравим і привабливим виглядом. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 24 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 180 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Вода – 250 мл
  • Борошно – 230 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сир сирний – 2 ст. л.
  • Молоко згущене варене – 2 ст. л.
  • Ванілін – 1 щіпка.
  • Крем заварний – 1 л
  • Пудра цукрова – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Приготуємо тісто. Розтоплюємо на невеликому вогні вершкове масло, вливаємо воду, сіль. Додаємо сюди просіяне борошно, продовжуємо вимішувати тісто до однорідності на невеликому вогні. Далі даємо трохи охолонути і вмішуємо яйця.

Крок 2. Отримане тісто переливаємо в кондитерський мішок і починаємо видавлювати його на деко з пергаментом або рослинним маслом (можна вершкове).

Крок 3. Після заготівлі випікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 4. Для смачної начинки з’єднуємо варене згущене молоко, сир, заварний крем і ванілін.

Крок 5. Ретельно вимішуємо вміст до утворення однорідного крему.

Крок 6. З остиглих тістечок зрізаємо верхівку. Вливаємо сюди начинку і закриваємо її верхівкою назад.

Крок 7. Тістечко «Шу» зі згущеним молоком готово. Прикрашайте цукровою пудрою і подавайте до столу!