Торт «Черепаха» – 10 простих і смачних рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Простий покроковий рецепт «Черепахи» в мультиварці

Дуже просто приготувати торт «Черепаха» в такому прекрасному кулінарному пристосуванні, як мультиварка. Вам потрібно лише замісити тісто, а потім зібрати і прикрасити торт по своєму смаку.

Склад:

Для тіста:

  • Борошно – 2 склянки
  • Яйця – 6-7 шт.
  • Цукор – 1 склянка
  • Розпушувач – 10 гр.

Для крему:

  • Цукор – 1 склянка
  • Сметана – 600-700 мл

Процес приготування:

1. Збийте за допомогою міксера або блендера з цукром яйця до появи хорошої піни.

2. З розпушувачем розмішайте просіяне борошно вже. Замість розпушувача використовуйте 1,5 чайних ложок соди, погашеної укусом.

3. Акуратно з’єднайте суху суміш з збитими яйцями за допомогою кулінарної лопатки або віночка, щоб не було грудок від борошна.

4. Щоб спекти майбутню «Черепаху» в мультиварці, її дно треба вистелити папером для випічки, а потім по одній великій ложці вилити тісто на папір (між майбутніми коржиками повинно бути місце, інакше вони розтечуться в один великий нерівний корж).

5. В режимі «Випічка» печіть невеликі коржики 30 хвилин.

6. Поки вони остигають, зробіть крем, добре збивши сметану з цукром. Для смаку в крем можна додати ванілін, цедру лимона або апельсина, або який-небудь інший харчовий ароматизатор.

7. Після того, як всі коржики испекутся і трохи охолонуть, умочіть їх у густий крем і викладіть на блюдо у формі панцира.

8. З шести коржиків зробіть голову, хвіст і лапи.

9. Для вічко можна використовувати родзинки.

10. За бажанням можна розтопити плитку шоколаду в 100 грамів і розтопленим шоколадом нанести на спинку черепашки візерунки.

11. Подавайте тортик до столу, коли він добре просочиться кремом в холодильнику, краще всього через 6-8 годин.

Приємного апетиту!