Торт з вівсяного печива без випічки
Приготувати в домашніх умовах торт без випічки з вівсяного печива дуже просто. Ніжні коржі з вівсяного печива, ніжний сметанний крем… Такий торт виходить просто неймовірно смачним! Щоб приготувати цей десерт, необхідно невелику кількість часу. Для більш насиченого смаку в приготуванні торта будуть використовуватися банани.
Час готування: 3 ч. 10 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 8.
Склад:
- Печиво вівсяне – 500 гр.
- Сметана з жирністю 25% – 600 гр.
- Банан – 2 шт.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Ванільний цукор – 10 гр.
- Какао-порошок – для прикраси.
Процес приготування:
1. Помістіть в одну глибоку ємність сметану, цукор і ванільний цукор. За допомогою міксера збийте ці інгредієнти до стану однорідного крему.
2. Дно підходящої форми застеліть пергаментом. Викладіть туди трохи приготованого сметанного крему.
3. Далі викладаємо шар з вівсяного печива, який промазуємо ніжним кремом.
4. Порізані кружечками банани розподіляємо поверх сметанного крему. Слідом бананову начинку також промазуємо кремом.
5. Завершуємо приготування торта шарами з вівсяного печива та сметанного крему. Ставимо торт в холодильник мінімум на 3 години.
6. Просякнуте прикрасьте торт какао-порошком. Торт з вівсяного печива без випічки готовий!
Приємного вам чаювання!