ПП трайфл в домашніх умовах
Треба порадувати себе чимось дуже смачним і солодким, наприклад, трайфлами. Цей десерт поєднує в собі бісквітні коржі, повітряний крем і різні начинки: від ягід до горіхів.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3.
Склад:
Для бісквіта:
- Сир м’який – 90 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно рисова (цільнозернові) – 60 гр.
- Цукрозамінник – 5 гр.
- Какао-порошок – 8 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Ванілін – 1 щіпка.
- Масло рослинне – ½ ч. л. (для смаження)
Для крему:
- Сир сирний – 200 гр.
- Молоко – 100 мл
- Цукрозамінник – 5 гр.
- Ванілін – 1 щіпка.
Для начинки і декору:
- Манго – 170 гр.
- Какао-порошок – 5 гр.
Процес приготування:
1. Готування починаємо з бісквіта і для його приготування, в глибокій тарі змішуємо всі інгредієнти, зазначені у графі «для бісквіта».
2. Випікаємо корж на сковороді, змащеній невеликою кількістю масла. Готуємо під закритою кришкою з двох сторін по 3-4 хвилини з кожного. Знімаємо з вогню й даємо трохи часу охолонути.
3. В цей час займемося кремом. З’єднуємо сирний сир, цукрозамінник, ванілін і молоко – гарненько перемішуємо. Манго нарізаємо шматочками, а остиглий бісквіт ріжемо невеликими кубиками.
4. Приступимо до складання. Формувати трайфлы можна як у пластикових стаканчиках, так і в креманках. На дно кожного стакана викладаємо кілька шматочків бісквітного коржа, заливаємо ніжним кремом і засипаємо фрукти. Повторюємо шари до самого верху посуду.
5. Верхівку десертів посипаємо какао-порошком для прикраси. Даємо ласощів трохи настоятися і насолоджуємося. Приємного апетиту!