Тріска на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тріска в вершковому соусі на сковороді

Тріска в вершковому соусі на сковороді завжди виходить надзвичайно ніжною і соковитою, рибка, приготовлена таким способом, розходиться по волокнах при мінімальному тиску приладами. До столу можна подавати з вашим улюбленим гарніром: білим рисом, вареною картоплею або іншими овочами.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Стейки тріски – 4 шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Петрушка – 15 гр.
  • Вершки 20% – 150 мл
  • Часник – 2 зуб.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Стейки чистимо від луски, обполіскуємо і обсушуємо, натираємо спеціями і обсмажуємо на олії до рум’яного кольору з двох сторін.

Крок 2. В окремій сковороді обсмажуємо борошно на розтопленому вершковому маслі до світло-коричневого кольору при постійному помішуванні.

Крок 3. Основу доповнюємо пропущеним через прес часником, сіллю і вершками – на невеликому полум’ї тушкуємо до загустіння.

Крок 4. В останню чергу додаємо рубану петрушку, розмішуємо і прибираємо з конфорки.

Крок 5. Стейки кладемо на сервірувальну тарілку і щедро поливаємо соусом – дегустуємо. Приємного апетиту!