Тушкована тріска в сметанному соусі
Тушкована тріска в сметанному соусі, приготовані з додаванням пікантного часнику і ароматного сушеного кропу – це буйство смаків і ароматів, зібраних в єдине ціле в одній страві. Обов’язково спробуйте таку рибку, і ви повернетеся до цього рецепту ще не раз!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Філе тріски – 4 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Кріп сушений – 2 ч. л.
- Сметана – 200 гр.
- Сіль – ½ ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Філе очищаємо від шкірки і кісток, розрізаємо навпіл і промиваємо.
Крок 2. В піалі змішуємо компоненти для соусу: сметана, сіль, мелений перець, кріп і часник, пропущений через прес.
Крок 3. Тріску злегка солимо і перчимо, викладаємо на сковороду з маслом і смажимо протягом трьох хвилин.
Крок 4. Після закінчення часу, філе перевертаємо і зверху покриваємо соусом.
Крок 5. Тушкуємо страву ще 5 хвилин і переходимо до сервіровці.
Крок 6. При подачі прикрашаємо часточкою лимона і знімаємо пробу. Приємного апетиту!