Тріска на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тушкована тріска в сметанному соусі

Тушкована тріска в сметанному соусі, приготовані з додаванням пікантного часнику і ароматного сушеного кропу – це буйство смаків і ароматів, зібраних в єдине ціле в одній страві. Обов’язково спробуйте таку рибку, і ви повернетеся до цього рецепту ще не раз!

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Філе тріски – 4 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп сушений – 2 ч. л.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Філе очищаємо від шкірки і кісток, розрізаємо навпіл і промиваємо.

Крок 2. В піалі змішуємо компоненти для соусу: сметана, сіль, мелений перець, кріп і часник, пропущений через прес.

Крок 3. Тріску злегка солимо і перчимо, викладаємо на сковороду з маслом і смажимо протягом трьох хвилин.

Крок 4. Після закінчення часу, філе перевертаємо і зверху покриваємо соусом.

Крок 5. Тушкуємо страву ще 5 хвилин і переходимо до сервіровці.

Крок 6. При подачі прикрашаємо часточкою лимона і знімаємо пробу. Приємного апетиту!