Тушкована картопля з тушонкою – 10 покрокових рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт картопляного пюре з тушонкою

Завдяки додаванню тушонки картопляне пюре стає більш ситним і калорійним. Тушонку можна взяти будь-яку: яловичу, свинячу, курячу. Ще краще, якщо у вас є в запасі натуральна домашня тушонка.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 4-6.

Склад:

  • Картопля – 1 кг
  • Тушонка – 350-380 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Картопля очистіть, викладіть в каструлю, залийте водою і зваріть. Потім залиште трохи відвару і розімніть картоплю в пюре.

2. Тушонку викладіть в миску і розімніть виделкою на невеликі шматочки.

3. Поставте сковороду на вогонь, викладіть трохи жиру з тушонки. Обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.

4. Далі викладіть м’ясо, перемішайте і смажте протягом хвилини.

5. Засмажку викладіть в каструлю до пюре і добре перемішайте.

6. Перед подачею додайте в блюдо свіжу зелень.

Приємного апетиту!