Простий і смачний рецепт картопляного пюре з тушонкою
Завдяки додаванню тушонки картопляне пюре стає більш ситним і калорійним. Тушонку можна взяти будь-яку: яловичу, свинячу, курячу. Ще краще, якщо у вас є в запасі натуральна домашня тушонка.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 4-6.
Склад:
- Картопля – 1 кг
- Тушонка – 350-380 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Картопля очистіть, викладіть в каструлю, залийте водою і зваріть. Потім залиште трохи відвару і розімніть картоплю в пюре.
2. Тушонку викладіть в миску і розімніть виделкою на невеликі шматочки.
3. Поставте сковороду на вогонь, викладіть трохи жиру з тушонки. Обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.
4. Далі викладіть м’ясо, перемішайте і смажте протягом хвилини.
5. Засмажку викладіть в каструлю до пюре і добре перемішайте.
6. Перед подачею додайте в блюдо свіжу зелень.
Приємного апетиту!