Дуже смачна свинина, тушкована з грибами
Свинина – досить жирне м’ясо, готувати його дуже просто і можна не боятися, що воно вийде жорстким або сухим. За цим рецептом ви легко приготуєте ніжну свинину з грибами – ароматне ситне блюдо, яке можна подати з картоплею, рисом або макаронами.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Гливи – 150 гр.
- Морквина – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Чорнослив – 70 гр.
- Вода – 100 мл
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – 5 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Свинину наріжте кубиками, смажте її на рослинній олії 8-10 хвилин до напівготовності.
2. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте, додайте до м’яса і обсмажте до м’якості.
3. Далі викладіть на сковороду нарізану моркву.
4. Гливи наріжте часточками і також викладіть на сковороду, перемішайте і продовжуйте готувати.
5. Чорнослив промийте теплою водою і викладіть на сковороду. Далі влийте соєвий соус і тушкуйте страву 10 хвилин.
6. Після цього додайте кетчуп і воду, перемішайте, посоліть і приправити страву за смаком. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте м’ясо з грибами 50-60 хвилин.
7. Тушкована свинина з грибами виходить дуже ароматною і апетитною.
Приємного апетиту!