Тушкована свинина – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Дуже смачна свинина, тушкована з грибами

Свинина – досить жирне м’ясо, готувати його дуже просто і можна не боятися, що воно вийде жорстким або сухим. За цим рецептом ви легко приготуєте ніжну свинину з грибами – ароматне ситне блюдо, яке можна подати з картоплею, рисом або макаронами.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Гливи – 150 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Чорнослив – 70 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Кетчуп – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 5 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Свинину наріжте кубиками, смажте її на рослинній олії 8-10 хвилин до напівготовності.

2. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте, додайте до м’яса і обсмажте до м’якості.

3. Далі викладіть на сковороду нарізану моркву.

4. Гливи наріжте часточками і також викладіть на сковороду, перемішайте і продовжуйте готувати.

5. Чорнослив промийте теплою водою і викладіть на сковороду. Далі влийте соєвий соус і тушкуйте страву 10 хвилин.

6. Після цього додайте кетчуп і воду, перемішайте, посоліть і приправити страву за смаком. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте м’ясо з грибами 50-60 хвилин.

7. Тушкована свинина з грибами виходить дуже ароматною і апетитною.

Приємного апетиту!