Рагу з тушкованих баклажанів з м’ясом
Апетитне домашнє рагу з баклажанів і м’яса — відмінне рішення для сімейного столу. Таке частування можна взяти з собою на пікнік, а також подати до обіду. Оцініть простий покроковий рецепт, на який ви витратите зовсім небагато часу.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій — 4
Інгредієнти:
- Баклажани — 2 шт.
 - Свинина — 0,5 кг
 - Помідори — 2 шт.
 - Цибуля ріпчаста — 1 шт.
 - Часник — 4 зубчики.
 - Сіль — за смаком.
 - Спеції — за смаком.
 - Масло рослинне — для смаження.
 
Процес приготування:
1. Підготуємо потрібні продукти. Овочі промиваємо, а м’ясо розморожуємо.
2. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо тонкими півкільцями.
3. Смажимо цибулю на сковороді з рослинною олією до м’якого стану.
4. Сюди ж відправляємо і невеликі шматочки свинини. Продовжуємо підготовку.
5. В цей час подрібнюємо баклажан.
6. Викладаємо його у обжарку.
7. Дрібно ріжемо помідори.
8. Також кладемо їх до загальної маси.
9. Посипаємо заготівлю сіллю і спеціями. Акуратно розмішуємо і тушкуємо під кришкою ще 20 хвилин. За кілька хвилин до готовності додаємо поросяти, ягняти часник.
10. Ароматні баклажани з м’ясом готові. Пробуйте!












