Соковиті тушковані овочі з куркою
Апетитне і поживне блюдо для вашого домашнього столу – тушковані овочі з курячим м’ясом. Частування можна подавати в якості обіду або вечері. Використовуйте для цього простий кулінарний рецепт.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Крильця курячі – 3 шт.
- Баклажани – 0,5 шт.
- Кабачок – 0,5 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Петрушка – 1 пучок.
- Соус соєвий – 120 мл
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Курячі крила заздалегідь відварюємо. Овочі промиваємо і, при необхідності, очищаємо.
2. Приступаємо до нарізки овочів. Кабачок з баклажаном ділимо на невеликі кубики, помідори і цибулю – на часточки. Болгарський перець ріжемо соломкою, часник подрібнюємо будь-яким зручним способом.
3. Коли курячі крила охолонуть, акуратно відокремлюємо шматочки м’яса від кістки.
4. У маслі обсмажуємо овочі до м’якого стану, після чого доповнюємо їх курячим м’ясом.
5. Поливаємо вміст соєвим соусом. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.
6. Солимо блюдо і посипаємо меленим перцем. Знову розмішуємо і готуємо ще 5 хвилин.
7. Готову страву ділимо на порції, доповнюємо свіжою петрушкою, і подаємо до столу.