Вітамінний Салат – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Простий вітамінний салат з буряка, капусти і моркви

Для цього салату береться сирий буряк і свіжі капуста з морквою, що робить салат по-справжньому вітамінним. Це яскраве і корисне блюдо відмінно вписується в меню правильного харчування, дає добову норму вітаміну С і очищає організм від шкідливих речовин. Салат заправляється олією. За бажанням і для гостроти його можна доповнити часником, цибулею і гірчицею. Шаткувати сирі овочі більш зручно за допомогою кухонних гаджетів.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Буряк – 200 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Білокачанна капуста шинкуется тонкою соломкою і кладуть в посуд для салату.

Крок 2. Потім капуста посипається сіллю і рукою перетирається до появи капустяного соку.Крок 3. Морква очищена подрібнюється за допомогою великої терки і перекладається до нашаткованої капусти.

Крок 4. З сирої буряків гострим ножем знімається шкірка. Потім цей овоч натирається, як і моркву на крупній тертці і додати до решти інгредієнтів.

Крок 5. За смаком можна в салат нарізати свіжу цибулину. Салат поливається соком лимона і заправляється олією.

Крок 6. Потім салат ложкою добре перемішується і одразу подається до столу в красивій салатниці. Приємного апетиту!