Як приготувати вок з куркою і гречаною локшиною?
Цікава кулінарна варіація домашнього вока – з гречаною локшиною і ніжним курячим м’ясом. Готуйте ситне блюдо по простому рецептом і подавайте його до обіднього столу.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 200 гр.
 - гречана Локшина – 160 гр.
 - Соус соєвий – 2 ст. л.
 - Часник – 1 зубчик
 - Помідор – 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Приправа для курки – 1 ч. л.
 - Цукор – 0,5 ч. л.
 - Перець червоний мелений – ¼ ч. л.
 - Імбир сушений – 0,5 ч. л.
 - Сік лимонний – 1 ч. л.
 - Зелень для подачі.
 - Масло рослинне – 3 ст. л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе ділимо на невеликі шматочки і у глибокій мисці розмішуємо з сіллю, цукром, спеціями, соєвим соусом і лимонним соком. Залишаємо маринуватися на 1 годину.
Крок 2. Підготуємо гречану локшину.
Крок 3. Відварюємо її до готовності, як зазначено на упаковці.
Крок 4. Відкидаємо продукт на друшляк і даємо повністю стекти воді.
Крок 5. У сковороді смажимо підготовлене філе разом з подрібненою цибулею.
Крок 6. Через 3-4 хвилини додаємо сюди кубики помідора.
Крок 7. Тушкуємо ще кілька хвилин і в кінці додаємо подрібнений часник.
Крок 8. Акуратно вмішуємо сюди локшину. Прогріваємо її і знімаємо з плити.
Крок 9. Посипаємо продукт зеленню і наполягаємо кілька хвилин під кришкою.

Крок 10. Ароматний вок з гречаної локшини готовий. Можна пригощатися!












