Вок з куркою, овочами і рисом в домашніх умовах
Ситна і смачна ідея для домашнього обіду або перекусу – з рису, курячого м’яса і овочів. Приготувати таке частування зовсім нескладно. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 1 шт.
 - Рис – 1 склянка
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Часник – 2 зубчики.
 - Горошок зелений заморожений – 0,5 склянки
 - Яйце – 1 шт.
 - Соус соєвий – 1 ст. л.
 - Сіль – за смаком.
 - Масло рослинне – для смаження.
 
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе ріжемо тонкою соломкою. Обсмажуємо в олії до готовності.
Крок 2. Виймаємо курку і кладемо в сковороду горошок і подрібнені овочі, крім часнику. Готуємо до їх м’якості. Додаємо часник і перемішуємо.
Крок 3. Відсуваємо овочі і смажимо тут яйце, постійно розмішуючи його.
Крок 4. Сюди ж викладаємо обсмажену курку і попередньо відварений рис. Крок 5. Солимо блюдо і поливаємо соєвим соусом. Розмішуємо і тушкуємо все разом ще 5-7 хвилин.
Крок 5. Апетитний вок з куркою, рисом і овочами готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!












