Омлет із ковбасою
Омлет з ковбасою – це швидкий та нескладний варіант для смачного та поживного сніданку. Порадуйте рідних за допомогою нашого перевіреного кулінарного рецепту з покроковими фотографіями. Ваші близькі оцінять таку апетитну ідею. Обов’язково беріть на замітку!
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
- Ковбаса – 50 грн.
- Молоко – 40мл.
- Сир твердий – 30 гр.
- Цибуля зелена – 10 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Борошно – 0,5 ст.
- Сода – 1 щіпка.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
Крок 2. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску, солимо і добре збиваємо вилкою.
Крок 3. Виливаємо до них молоко та перемішуємо.
Крок 4. Просіюємо сюди борошно із содою. Ретельно вимішуємо до розбивання грудочок.
Крок 5. Натираємо на тертці твердий сир і подрібнюємо зелену цибулю. Відправляємо інгредієнти у яєчну суміш.
Крок 6. Перемішуємо заготівлю.
Крок 7. Тонкими брусочками ріжемо ковбасу.
Крок 8. Обсмажуємо її до рум’янцю в сковороді на олії.
Крок 9. Виливаємо до ковбаси яєчну суміш.
Крок 10. Закриваємо кришкою та готуємо три хвилини на помірному вогні.
Крок 11. Перевертаємо заготівлю та обсмажуємо ще дві хвилини. Кришкою накривати не треба.
Крок 12. Омлет із ковбасою готовий. Можна подавати до столу!