Як варити заморожені креветки неочищені – 7 рецептів з покроковими фото

Тигрові креветки зварені в каструлі з зеленню та спеціями

З невідомих причин багатьох людей лякає процес приготування будь-яких морепродуктів, а дарма, тому що молюски в будь-якому вигляді готуються дуже просто, швидко та поєднуються з безліччю інших продуктів і спецій.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2-3.

Склад:

  • Креветки тигрові – 500 гр.
  • Вода – 2 л
  • Сіль – 3 ст. л.
  • Перець чорний горошком – 7-8 шт.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Цибуля – 1 шт.
  • лавровий Лист – 2-3 шт.

Процес приготування:

1. Величезні тигрові креветки бажано на ніч дістати з морозильної камери і залишити розморожувати, бо так час готування скоротитися в кілька разів.

2. У велику каструлю, заливаємо кип’ячену воду і ставимо на плиту нагріватися на максимальному вогні.

3. Цибулю очищаємо від шкірки і робимо поздовжній надріз. Пучок зелені ретельно промиваємо під струменем води.

4. Коли вода почне закипати, додаємо до неї сіль, кріп, цибулю і горошини чорного перцю і знову доводимо до кипіння.

5. Но тільки починають з’являтися перші бульбашки – засипаємо тигрові креветки і відварюємо на середньому вогні 7-8 хвилин.

6. Після закінчення цього часу виймаємо морепродукт шумівкою і відкидаємо на друшляк, даючи стекти воді. Потім відразу ж подаємо до столу і насолоджуємося. Приємного апетиту!