Тигрові креветки зварені в каструлі з зеленню та спеціями
З невідомих причин багатьох людей лякає процес приготування будь-яких морепродуктів, а дарма, тому що молюски в будь-якому вигляді готуються дуже просто, швидко та поєднуються з безліччю інших продуктів і спецій.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Креветки тигрові – 500 гр.
- Вода – 2 л
- Сіль – 3 ст. л.
- Перець чорний горошком – 7-8 шт.
- Кріп – 1 пучок.
- Цибуля – 1 шт.
- лавровий Лист – 2-3 шт.
Процес приготування:
1. Величезні тигрові креветки бажано на ніч дістати з морозильної камери і залишити розморожувати, бо так час готування скоротитися в кілька разів.
2. У велику каструлю, заливаємо кип’ячену воду і ставимо на плиту нагріватися на максимальному вогні.
3. Цибулю очищаємо від шкірки і робимо поздовжній надріз. Пучок зелені ретельно промиваємо під струменем води.
4. Коли вода почне закипати, додаємо до неї сіль, кріп, цибулю і горошини чорного перцю і знову доводимо до кипіння.
5. Но тільки починають з’являтися перші бульбашки – засипаємо тигрові креветки і відварюємо на середньому вогні 7-8 хвилин.
6. Після закінчення цього часу виймаємо морепродукт шумівкою і відкидаємо на друшляк, даючи стекти воді. Потім відразу ж подаємо до столу і насолоджуємося. Приємного апетиту!