Швидкий спосіб засолювання ікри
Швидкий спосіб засолювання ікри форелі або іншої червоної риби самостійно – це простий варіант побалувати себе, влаштувавши відмінне застілля з чудовим домашнім делікатесом – червоною ікрою на бутербродах. А як же вона смачна з млинцями, политими розтопленим вершковим маслом! Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти на
0.25 кг.
- Ікра червона 250 гр.
- Сіль-10 гр.
- Цукор-пісок 5 гр.
Процес приготування:
- Як швидко і смачно засолити ікру форелі в домашніх умовах? Червону форелеву ікру вийміть з ястиків – цей процес трудомісткий і забере у вас більше всього часу.
- Теплою підсоленою водою промийте ікру через сито.
- З сіллю і цукром, які повинні густо пересипати ікру, розмішайте її акуратно, щоб ікринки не пошкодилися. Витримайте ікру 10 хвилин.
- У марлю перекладіть ікру (марлю натягніть над каструлею) і дайте стекти всій рідини, яка утворилася.
- В чисту суху скляну баночку невеликого обсягу викладіть ікру, закрийте її кришкою і помістіть в холодильник. Їжте ніжний малосольный домашній делікатес через добу.

Приємного апетиту!