Смачна кілька з цибулею і маслом
Смачна кілька з цибулею і маслом виходить бездоганною. Виконати закуску в домашніх умовах зможе кожен. Апетитна риба ідеально підходить до відварного картоплі. Домашня недорога їжа принесе максимум задоволення. Маринуйте рибу і отримуйте насолоду.
Час готування – 24 год. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кілька – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Оцет яблучний – 3 ст. л.
- Перець чорний горошком – 10 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. З заздалегідь растаявшей кільки відірвіть голови і видаліть нутрощі, при необхідності промийте, промокніть серветками, щоб прибрати надлишки вологи.
Крок 2. Посоліть.
Крок 3. Попередньо очищену цибулину промийте і наріжте півкільцями. Цибульні півкільця відправте до риби разом з горошинками перцю.
Крок 4. Масло з’єднайте з яблучним оцтом.
Крок 5. Залийте рибу і інтенсивними рухами об’єднайте вміст.
Крок 6. Наповніть пластикову ємність кількою. Ємність закупорьте. Краще використовувати скляну банку або пластиковий контейнер, який не шкода буде викинути. Витримайте рибу в холодному місці 24 години. Зберігайте рибу в розсолі. Довго зберігати не доведеться, ароматна риба летить миттєво.
Крок 7. Мариновану кільку використовуйте за призначенням, задекорувавши цибульними кільцями. За бажанням доповніть відварною картоплею. Запрошуйте друзів дегустувати запашну закуску. Приємного апетиту!