Слабосолона оселедець з цибулею
Слабосолона оселедець з цибулею виходить насиченим за смаком, неймовірно соковитим і в міру пряним. Таке частування підійде для домашнього та святкового столу. Подавайте разом із хлібом, гарячими гарнірами або використовуйте у приготуванні інших холодних закусок.
Час готування – 2 години 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Оселедець – 1 шт.
 - Вода – 500 мл.
 - Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
 - Сіль – 3 ч.л.
 - Цукор-пісок – 1 ч.л.
 - Кориандр в зернах – 0,5 ч.л.
 - Лавровий лист – 2 шт.
 - Олія – 1 ст.л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Для розсолу в каструлю відправляємо сіль, цукор, спеції та вливаємо олію.

Крок 2. Також сюди вливаємо воду та ставимо заготівлю на вогонь. Доводимо до кипіння і потім повністю остудити.

Крок 3. Оселедець заздалегідь розморожуємо та промиваємо під водою.

Крок 4. Далі її очищаємо та нарізаємо невеликими порційними шматочками.

Крок 5. Шматки оселедця викладаємо в банку, чергуючи з кільцями цибулі.

Крок 6. Заливаємо все маринадом і прибираємо в холодильник на 2 години.

Крок 7. Слабосолона оселедець з цибулею готова. Подавайте до столу з чорним хлібом і скоріше пробуйте!













