Їжачки в сметанному соусі з фаршу з рисом – 6 рецептів на сковороді в духовці з фото покроково

Соковиті м’ясні їжачки в томатно-сметанному соусі

Яскраве доповнення до м’ясних їжачкам – соус зі сметани і томатної пасти. Готовий продукт, приготовлений таким способом, вийде ніжним і соковитим. Подавайте до обіднього столу.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 3

Склад:

  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Рис – 100 гр.
  • Сметана – 100 гр.
  • томатна Паста – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо потрібні продукти, відміряємо потрібну кількість.

2. Рис промиваємо і заливаємо крутим окропом на 20 хвилин.

3. Цибулини очищаємо і нарізаємо будь-яким зручним способом.

4. У великій тарілці з’єднуємо пропарений рис, м’ясний фарш, яйце, цибуля і сіль з перцем.

5. Старанно перемішуємо продукти до однорідності.

6. Томатну пасту і сметану викладаємо в одну глибоку тарілку.

7. Перемішуємо продукти, утворюючи однорідний соус.

8. Ліпимо з фаршу невеликі кульки. Перекладаємо їх в сковороду, обмащений маслом.

9. Заливаємо м’ясну заготівлю соусом. Тушкуємо страву на плиті близько 40 хвилин.

10. Соковиті їжачки в томатно-сметанному соусі готові. Подавайте їх до столу з гарніром за смаком.