Соковиті м’ясні їжачки в томатно-сметанному соусі
Яскраве доповнення до м’ясних їжачкам – соус зі сметани і томатної пасти. Готовий продукт, приготовлений таким способом, вийде ніжним і соковитим. Подавайте до обіднього столу.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 3
Склад:
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Рис – 100 гр.
- Сметана – 100 гр.
- томатна Паста – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо потрібні продукти, відміряємо потрібну кількість.
2. Рис промиваємо і заливаємо крутим окропом на 20 хвилин.
3. Цибулини очищаємо і нарізаємо будь-яким зручним способом.
4. У великій тарілці з’єднуємо пропарений рис, м’ясний фарш, яйце, цибуля і сіль з перцем.
5. Старанно перемішуємо продукти до однорідності.
6. Томатну пасту і сметану викладаємо в одну глибоку тарілку.
7. Перемішуємо продукти, утворюючи однорідний соус.
8. Ліпимо з фаршу невеликі кульки. Перекладаємо їх в сковороду, обмащений маслом.
9. Заливаємо м’ясну заготівлю соусом. Тушкуємо страву на плиті близько 40 хвилин.
10. Соковиті їжачки в томатно-сметанному соусі готові. Подавайте їх до столу з гарніром за смаком.