Заварний крем для торта класичний – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Заварний крем для бісквітного торта

Заварний крем – популярне рішення для бісквітних тортів. Густу і солодку заготівлю легко зробити в домашніх умовах. Якщо слідувати простим крокам, вийде навіть у новачків.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 800 гр.

Інгредієнти:

  • Яйце – 4 шт.
  • Молоко – 2 склянки
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Цукор – 1 склянка
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

1. Спершу просіваємо потрібну кількість борошна. Вона повинна бути повітряної і просоченої киснем.

2. Далі відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки розтираємо з цукром і потім гарненько збиваємо їх, білки нам не знадобляться. Вливаємо молоко.

3. У суміш з яєць і молока додаємо борошно і збиваємо вміст. Ставимо на вогонь і варимо до закипання. Постійно помішуємо.

4. Коли крем загусне, до нього додаємо вершкове масло. Розмішуємо продукт лопаткою, даємо трохи охолонути і використовуємо за призначенням. Готово!