Заварний крем для бісквітного торта
Заварний крем – популярне рішення для бісквітних тортів. Густу і солодку заготівлю легко зробити в домашніх умовах. Якщо слідувати простим крокам, вийде навіть у новачків.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 800 гр.
Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт.
- Молоко – 2 склянки
- Борошно – 3 ст. л.
- Цукор – 1 склянка
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
1. Спершу просіваємо потрібну кількість борошна. Вона повинна бути повітряної і просоченої киснем.
2. Далі відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки розтираємо з цукром і потім гарненько збиваємо їх, білки нам не знадобляться. Вливаємо молоко.
3. У суміш з яєць і молока додаємо борошно і збиваємо вміст. Ставимо на вогонь і варимо до закипання. Постійно помішуємо.
4. Коли крем загусне, до нього додаємо вершкове масло. Розмішуємо продукт лопаткою, даємо трохи охолонути і використовуємо за призначенням. Готово!