Як приготувати жульєн з куркою і грибами зі сметаною в булочках?
Жульєн в булочках – апетитне і оригінальне блюдо для святкового і повсякденного столу. За його цікавою подачею ховається досить простий рецепт, який ви легко зможете повторити в домашніх умовах.
Час готування: 45 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 5-6.
Склад:
- Філе куряче – 400 гр.
- Печериці – 300 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Булочки – 5-6 шт.
- Сметана – 200 мл
- Сир – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче філе промийте, наріжте соломкою і обсмажте з цибулею до готовності.
2. Гриби наріжте і окремо обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
3. Сир натріть на середній терці. Більшу частину сиру змішайте зі сметаною.
4. Змішайте курку, гриби і сметанний соус, додайте спеції і сіль за смаком.
5. З булочок зріжте верхівку і акуратно вийміть м’якуш.
6. Наповніть булочки сумішшю грибів та курки.
7. Залишилися сиром посипте заготовки.
8. Накрийте жульєн «кришечками» і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів на 15 хвилин.
9. Готовий жульєн прикрасьте зеленню за смаком і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!