Жульєн з куркою і грибами зі сметаною в духовці – 4 рецепти з покроковими фото

Як приготувати жульєн з куркою і грибами зі сметаною в булочках?

Жульєн в булочках – апетитне і оригінальне блюдо для святкового і повсякденного столу. За його цікавою подачею ховається досить простий рецепт, який ви легко зможете повторити в домашніх умовах.

Час готування: 45 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 5-6.

Склад:

  • Філе куряче – 400 гр.
  • Печериці – 300 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Булочки – 5-6 шт.
  • Сметана – 200 мл
  • Сир – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче філе промийте, наріжте соломкою і обсмажте з цибулею до готовності.

2. Гриби наріжте і окремо обсмажте на сковороді до золотистого кольору.

3. Сир натріть на середній терці. Більшу частину сиру змішайте зі сметаною.

4. Змішайте курку, гриби і сметанний соус, додайте спеції і сіль за смаком.

5. З булочок зріжте верхівку і акуратно вийміть м’якуш.

6. Наповніть булочки сумішшю грибів та курки.

7. Залишилися сиром посипте заготовки.

8. Накрийте жульєн «кришечками» і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів на 15 хвилин.

9. Готовий жульєн прикрасьте зеленню за смаком і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!