Антрекот – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як посмажити антрекот з свинини на сковороді?

Готуємо по-справжньому «чоловіче» блюдо – антрекот з соковитою і ароматною свинини, засмажений у сковороді до рум’яної скоринки. Таке блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре і овочами, приготованими на пару.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Антрекот свинячий – 2 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Соковиті шматки свинини обполіскуємо під струменем води і даємо трохи часу, щоб зайва вода скла.

2. Антрекоти викладаємо на обробну дошку і відбиваємо молоточком для більш ніжної текстури.

3. Шматки приправляємо сіллю і меленим перцем, а також поливаємо сумішшю рослинного масла і соєвого соусу.

4. Обсмажуємо на сковороді приблизно за 10-12 хвилин з кожного боку на помірному вогні. М’ясо повинно стати рум’яним зовні і соковитим всередині.

5. Перед подачею прикрашаємо листочками свіжої зелені. Приємного апетиту!