Як посмажити антрекот з свинини на сковороді?
Готуємо по-справжньому «чоловіче» блюдо – антрекот з соковитою і ароматною свинини, засмажений у сковороді до рум’яної скоринки. Таке блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре і овочами, приготованими на пару.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Антрекот свинячий – 2 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Соковиті шматки свинини обполіскуємо під струменем води і даємо трохи часу, щоб зайва вода скла.
2. Антрекоти викладаємо на обробну дошку і відбиваємо молоточком для більш ніжної текстури.
3. Шматки приправляємо сіллю і меленим перцем, а також поливаємо сумішшю рослинного масла і соєвого соусу.
4. Обсмажуємо на сковороді приблизно за 10-12 хвилин з кожного боку на помірному вогні. М’ясо повинно стати рум’яним зовні і соковитим всередині.
5. Перед подачею прикрашаємо листочками свіжої зелені. Приємного апетиту!