Антрекот з свинини – 7 рецептів приготування смачного і соковитого антрекота з покроковими фото

М’який і ніжний антрекот з свинини у фользі

Яскравий за смаком і соковитий антрекот можна запекти в духовці у фользі. Такий спосіб дозволить зберегти всі поживні властивості і аромат страви. Подавайте до вечері в колі сім’ї.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Антрекот свинячий – 0,6 кг
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Коріандр мелений – за смаком.
  • Помідори – 1 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Невеликий шматок міжреберної частини свинини ділимо на дві частини.

2. Кожен шматочок м’яса поливаємо рослинним маслом, натираємо сіллю, меленим перцем і коріандром.

3. Відрізаємо два шари фольги. На них кладемо свинину.

4. М’ясо щільно обгортаємо матеріалом.

5. Відправляємо заготовку на деко.

6. Випікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів. Через деякий час розкриваємо фольгу.

7. На м’ясо кладемо тертий сир і тонкі кружечки помідора.

8. Випікаємо ще 10 хвилин.

9. Соковитий і ароматний антрекот готовий. Подавайте його до столу!