Баклажани з м’ясом, помідорами та болгарським перцем
Універсальні у виконанні баклажани можна смачно приготувати з м’ясом, болгарським перцем і помідорами. Поживне частування урізноманітнює звичне обіднє меню. Беріть на замітку!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій — 4
Інгредієнти:
- Свинина — 0,5 кг
- Баклажани — 2 шт.
- Помідори — 2 шт.
- Перець болгарський — 2 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Часник — 2 зубчики.
- Сіль — за смаком.
- Спеції — за смаком.
- Масло рослинне — для смаження.
Процес приготування:
1. Ріпчасту цибулю ріжемо тонко. Обсмажуємо овочі на сковороді до м’якого стану.
2. Слідом викладаємо невеликі шматочки свинини. Готуємо близько 5 хвилин.
3. Доповнюємо вміст баклажанами, які попередньо ріжемо кубиками. Тушкуємо ще 10-15 хвилин.
4. В цей час подрібнюємо помідори.
5. Також чинимо з болгарським перцем.
6. Викладаємо овочі в загальну масу, солимо їх і посипаємо спеціями. Сюди ж продавлюємо часник. Розмішуємо і тушкуємо страву ще 5-7 хвилин.
7. Баклажани з овочами і м’ясом готові. Діліть частування на порції і подавайте до столу!












