Баклажани з мясом – 10 рецептів овочевого рагу в духовці з картоплею, кабачками, помідорами, перцем

Баклажани з м’ясом, помідорами та болгарським перцем

Універсальні у виконанні баклажани можна смачно приготувати з м’ясом, болгарським перцем і помідорами. Поживне частування урізноманітнює звичне обіднє меню. Беріть на замітку!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій — 4

Інгредієнти:

  • Свинина — 0,5 кг
  • Баклажани — 2 шт.
  • Помідори — 2 шт.
  • Перець болгарський — 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Часник — 2 зубчики.
  • Сіль — за смаком.
  • Спеції — за смаком.
  • Масло рослинне — для смаження.

Процес приготування:

1. Ріпчасту цибулю ріжемо тонко. Обсмажуємо овочі на сковороді до м’якого стану.

2. Слідом викладаємо невеликі шматочки свинини. Готуємо близько 5 хвилин.

3. Доповнюємо вміст баклажанами, які попередньо ріжемо кубиками. Тушкуємо ще 10-15 хвилин.

4. В цей час подрібнюємо помідори.

5. Також чинимо з болгарським перцем.

6. Викладаємо овочі в загальну масу, солимо їх і посипаємо спеціями. Сюди ж продавлюємо часник. Розмішуємо і тушкуємо страву ще 5-7 хвилин.

7. Баклажани з овочами і м’ясом готові. Діліть частування на порції і подавайте до столу!