Баклажани з м’ясом по-китайськи — найсмачніший рецепт
Неймовірно смачний варіант приготування баклажанів з м’ясом — за рецептом. Страва порадує насиченим смаком і ароматом. Відмінна ідея для сімейного обіду або вечері!
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій — 4
Склад:
- Свинина — 500 гр.
- Баклажани — 3 шт.
- Морква — 2 шт.
- Перець болгарський — 2 шт.
- Часник — 4 зубчики.
- Яйце — 2 шт.
- Соус соєвий — 150 мл
- Паста томатна — 1 ст. л.
- Крохмаль — 1,5 ст. л.
- Оцет — 1 ст. л.
- Цукор — 1 ч. л.
- Вода — 1 склянка
- Масло рослинне — для смаження.
Процес приготування:
1. Свинину ріжемо тонкою соломкою, доповнюємо яєчними білками і половиною соєвого соусу. Розмішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
2. Далі м’ясо обвалюють в крохмалі, перекладаємо в розігріту з маслом сковороду і смажимо до рум’янцю.
3. Дрібно ріжемо болгарські перці і моркву. Смажимо овочі окремо до м’якого стану.
4. Соломкою ріжемо баклажани, його також смажимо в крохмалі і в невеликій кількості соєвого соусу.
5. Для соусу в холодній воді розвести томатну пасту, залишився соєвий соус, цукор і оцет.
6. Прогріваємо соус в сковороді і опускаємо в нього всі інгредієнти. Акуратно розмішуємо і тушкуємо ще 3 хвилини.
7. Прибираємо частування з вогню, розкладаємо по тарілках і пробуємо. Готово!