Бефстроганов зі свининою та грибами в сметанному соусі
Практично будь-яке м’ясне блюдо можна оновити, всього лише додавши трохи грибів та сметанного соусу. І вас неодмінно порадує чудовий аромат і ніжна текстура тане в роті м’яса.
Час приготування: 70 хв
Час приготування:45-50 хв.
Порцій – 4-6.
Склад:
- Філе свинини – 500 гр.
- Гриби – 280 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Сметана – 3 ст. л.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Вершки – 180 мл
- Каперси – 1,5 ст. л.
- Олія – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Нарізаємо цибулю з грибами і відправляємо одночасно обсмажуватися на розігрітій з маслом сковороді протягом 5-8 хвилин.
2. Підготовлене філе свинини нарізаємо тонкою соломкою і відразу ж додаємо сіль з перцем. Можна використовувати абсолютно будь-які спеції для м’яса на ваш смак.
3. До подрумянившемуся цибулі з грибами викладаємо м’ясо, каперси і томатну пасту для заправки. За необхідності додаємо трохи води і даємо м’яса добре потушиться протягом 30 хвилин.
4. Через це час завершення додаємо сметану з вершками і після того, як довели вміст до кипіння, продовжуємо тушкувати м’ясо під соусом протягом 10 хвилин.
5. Бефстроганов з свинини готовий. Розкладаємо по тарілках і подаємо до столу, за бажанням прикрасивши свіжою зеленню і овочами.
Бажаємо приємного апетиту!