Дуже смачний бефстроганов з свинини зі сметаною в мультиварці
Якщо ви можете похвалитися наявністю мультиварки, сміливо зупиняйтеся на даному рецепті і приступайте до приготування. Смачний і ситний обід вам гарантований.
Час приготування: 90 хв
Час приготування:70 хв
Порцій – 6-8.
Склад:
- М’якоть свинини – 700 гр.
- Цибуля – 2 шт.
- Сметана – 180 гр.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,25 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 100 мл
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Промиваємо м’якоть свинини і нарізаємо на невеликі брусочки.
2. Очищаємо цибулю та нарізаємо тонкими кільцями.
3. Наливаємо в каструлю олію і розігріваємо в режимі «Смаження». Коли масло починає шипіти, опускаємо в чашу цибулю і обсмажуємо до тих пір, поки колечка не підрум’яняться.
4. Подрібнене м’ясо перекладаємо в поліетиленовий пакет і паніруємо в борошні, рівномірно покриваючи всі шматочки свинини. У такому вигляді залишаємо м’ясо протягом 5-10 хвилин.
5. Через це час викладаємо м’ясо в каструлю і обсмажуємо до появи легкого рум’янцю.
6. До сметані вмішуємо трохи томатної пасти, цукрового піску, солі і перець. Все добре перемішуємо до повної однорідності.
7. Сметанним соусом заливаємо подрумянившееся м’ясо. Потім налаштовуємо режим «Гасіння» і готуємо страву протягом однієї години під закритою кришкою.
8. Таке блюдо дуже активно використовується як підливи для гарніру. Так ваш обід стає більш поживним і повноцінним.
Приємного апетиту!