Бефстроганов з свинини в сметанному соусі – 5 класичних рецептів з фото покроково

Дуже смачний бефстроганов з свинини зі сметаною в мультиварці

Якщо ви можете похвалитися наявністю мультиварки, сміливо зупиняйтеся на даному рецепті і приступайте до приготування. Смачний і ситний обід вам гарантований.

Час приготування: 90 хв

Час приготування:70 хв

Порцій – 6-8.

Склад:

  • М’якоть свинини – 700 гр.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сметана – 180 гр.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,25 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Промиваємо м’якоть свинини і нарізаємо на невеликі брусочки.

2. Очищаємо цибулю та нарізаємо тонкими кільцями.

3. Наливаємо в каструлю олію і розігріваємо в режимі «Смаження». Коли масло починає шипіти, опускаємо в чашу цибулю і обсмажуємо до тих пір, поки колечка не підрум’яняться.

4. Подрібнене м’ясо перекладаємо в поліетиленовий пакет і паніруємо в борошні, рівномірно покриваючи всі шматочки свинини. У такому вигляді залишаємо м’ясо протягом 5-10 хвилин.

5. Через це час викладаємо м’ясо в каструлю і обсмажуємо до появи легкого рум’янцю.

6. До сметані вмішуємо трохи томатної пасти, цукрового піску, солі і перець. Все добре перемішуємо до повної однорідності.

7. Сметанним соусом заливаємо подрумянившееся м’ясо. Потім налаштовуємо режим «Гасіння» і готуємо страву протягом однієї години під закритою кришкою.

8. Таке блюдо дуже активно використовується як підливи для гарніру. Так ваш обід стає більш поживним і повноцінним.

Приємного апетиту!