Простий і швидкий рецепт бісквітного рулету за 5 хвилин
Яке чаювання обходиться без смачної випічки? Відмінним варіантом буде швидкий бісквітний рулет з солодкою начинкою. Начинку можна підібрати по своєму смаку.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Цукор – 100 гр.
- Яйця курячі – 4 шт.
- Джем – 150 гр.
- Масло – для змазування пергаменту.
Процес приготування:
1. Яйця збийте до утворення пишної піни, поступово введіть цукор. Продовжуйте збивати ще 7-8 хвилин. Потім просіяти в миску борошно і замісіть однорідне тісто.
2. Деко застелити пекарської папером, змазаним вершковим маслом і викладіть на нього тісто.
3. Випікайте бісквіт в духовці, розігрітій до 180 градусів 15-20 хвилин.
4. Готовий бісквіт відокремте від пергаменту, перекладіть на вологий рушник і скрутіть в рулет разом з рушником. У такому вигляді бісквіт остудіть.
5. Потім приберіть рушник, бісквіт промажте джемом і знову скрутіть рулет. Десерт готовий.
Приємного апетиту!