Борщ з мясом класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати ситний та ароматний борщ з м’ясом в мультиварці?

Для цього використовуються звичні страви інгредієнти, однак при приготуванні в мультиварці зажарка з овочів не робиться: все закладається безпосередньо в чашу пристрою — швидко і просто.

Час приготування: 50 хвилин.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 8.

Склад:

  • Яловичина (грудинка) – 800 гр.
  • Картопля – 500 гр.
  • Буряк – 100 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Капуста – 200 гр.
  • Масло рослинне – 4 ст.л.
  • Сік лимонний — 3 ч. л.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Вода – 2 л
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 щіпка.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Чорний перець горошком – 5 шт.

Процес приготування:

1. М’ясо промити, нарізати на порційні шматки.

2. Капусту нашаткувати, картоплю нарізати великими кубиками, цибулю – дрібними, а буряк і моркву натерти на крупній тертці.

3. У чашу мультиварки налити рослинне масло і в режимі «смаження» готувати цибулю до золотистого кольору – близько 3 хвилин, періодично помішуючи. Додати моркву і смажити ще 3 хвилини.

4. Всипати буряк, перемішати, готувати 2 хвилини, потім додати лимонний сік і томатну пасту, обсмажувати ще 3 хвилини.

5. Викласти поверх засмажки шматочки яловичини, потім покласти картоплю, капусту і залити водою. Додати лавровий лист, перець, сіль і цукор.

6. Закрити каструлю і готувати в режимі «суп» 30 хвилин.

7. Подавати борщ із зеленню, дрібно нарубаним часником і чорним хлібом.