Як приготувати ситний та ароматний борщ з м’ясом в мультиварці?
Для цього використовуються звичні страви інгредієнти, однак при приготуванні в мультиварці зажарка з овочів не робиться: все закладається безпосередньо в чашу пристрою — швидко і просто.
Час приготування: 50 хвилин.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 8.
Склад:
- Яловичина (грудинка) – 800 гр.
 - Картопля – 500 гр.
 - Буряк – 100 гр.
 - Морква – 100 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 100 гр.
 - Капуста – 200 гр.
 - Масло рослинне – 4 ст.л.
 - Сік лимонний — 3 ч. л.
 - Томатна паста – 1 ст. л.
 - Вода – 2 л
 - Сіль – 1 ст. л.
 - Цукор – 1 щіпка.
 - Лавровий лист – 2 шт.
 - Чорний перець горошком – 5 шт.
 
Процес приготування:
1. М’ясо промити, нарізати на порційні шматки.
2. Капусту нашаткувати, картоплю нарізати великими кубиками, цибулю – дрібними, а буряк і моркву натерти на крупній тертці.
3. У чашу мультиварки налити рослинне масло і в режимі «смаження» готувати цибулю до золотистого кольору – близько 3 хвилин, періодично помішуючи. Додати моркву і смажити ще 3 хвилини.
4. Всипати буряк, перемішати, готувати 2 хвилини, потім додати лимонний сік і томатну пасту, обсмажувати ще 3 хвилини.
5. Викласти поверх засмажки шматочки яловичини, потім покласти картоплю, капусту і залити водою. Додати лавровий лист, перець, сіль і цукор.
6. Закрити каструлю і готувати в режимі «суп» 30 хвилин.
7. Подавати борщ із зеленню, дрібно нарубаним часником і чорним хлібом.












