Булгур з куркою

Булгур з куркою в вершковому соусі

Смачне і поживне частування для сімейного обіду – булгур з куркою і вершками. Блюдо вийде соковитим, ніжним і ароматним, а також порадує простим кулінарним процесом. Оцініть цікаву ідею.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Булгур – 200 гр.
  • Філе куряче – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вершки – 150 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Подрібнюємо цибулю, моркву пропускаємо через тертку. Готуємо овочі на сковороді з рослинним маслом близько 2-3 хвилин.

2. Сюди ж відправляємо куряче м’ясо, попередньо нарізане невеликими шматочками. Розмішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин.

3. Вливаємо вершки, додаємо сіль і спеції за смаком. Готуємо на помірному вогні, поки вміст не скипить.

4. Промиваємо булгур і відправляємо його в загальну масу. Вливаємо трохи води, закриваємо блюдо і готуємо під кришкою ще 10-15 хвилин.

5. Ніжний булгур з куркою в вершках готовий. Можна розкладати по тарілках і пробувати!