Булгур з куркою в вершковому соусі
Смачне і поживне частування для сімейного обіду – булгур з куркою і вершками. Блюдо вийде соковитим, ніжним і ароматним, а також порадує простим кулінарним процесом. Оцініть цікаву ідею.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Булгур – 200 гр.
- Філе куряче – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Вершки – 150 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Подрібнюємо цибулю, моркву пропускаємо через тертку. Готуємо овочі на сковороді з рослинним маслом близько 2-3 хвилин.
2. Сюди ж відправляємо куряче м’ясо, попередньо нарізане невеликими шматочками. Розмішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин.
3. Вливаємо вершки, додаємо сіль і спеції за смаком. Готуємо на помірному вогні, поки вміст не скипить.
4. Промиваємо булгур і відправляємо його в загальну масу. Вливаємо трохи води, закриваємо блюдо і готуємо під кришкою ще 10-15 хвилин.
5. Ніжний булгур з куркою в вершках готовий. Можна розкладати по тарілках і пробувати!