Бутерброди з червоною рибою – 10 простих і смачних рецептів на святковий стіл

Гарячі бутерброди з червоною рибою в духовці

Варіантом закуски з червоною рибою будуть гарячі бутерброди, запечені в духовці. Ними доповнюють перші страви або готують просто для перекусу. Тарілка з яскравими гарячими бутербродами, що мають знизу хрустку хлібну скоринку, зверху – апетитну сирну, добре прикрасить і доповнить ваш святковий стіл. Цікавим буде поєднання різних сортів сиру, наприклад солоного з прісним або гострим, а масло можна замінити жирним майонезом.

Час приготування: 25 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Батон/багет – 1 шт.
  • Червона риба – 300 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Масло вершкове – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Білий хліб, вибраний для бутербродів, нарізається скибочками товщиною не більше 1 см На хліб наноситься рівномірний шар вершкового масла. Деко змащують рослинним маслом і на нього кладуть скибочки хліба.

Крок 2. Будь-яка червона риба нарізається тонкими невеликими слайсами і розкладається поверх скибочок хліба з маслом.Крок 3. Шматочок твердого сиру подрібнюється на крупній або середній тертці. Сирної стружкою посипаються бутерброди.

Крок 4. Запікаються гарячі бутерброди в духовці, розігрітій до 180°С протягом 20 хвилин до рум’яної сирної скоринки зверху. Приготовані бутерброди перекладаються на блюдо і відразу подаються до столу. Приємного апетиту!