биточки Курячі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті биточки з рубленого курячого філе

Самі соковиті курячі биточки виходять з рубленого курячого філе. Таке частування відмінно підходить для сімейного обіду або вечері. Подавати його можна з будь-якими гарнірами.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Філе куряче – 370 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Морква – 50 гр.
  • Вода – 2 ст. л.
  • Хмелі-сунелі – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Куряче філе промиваємо і рубаємо дрібними шматочками.

Крок 3. Куряче яйце збиваємо з двома ложками води.

Крок 4. Викладаємо в цю суміш курячі шматочки.

Крок 5. Шматочок моркви натираємо на дрібній тертці. Відправляємо до філе.

Крок 6. Посипаємо продукти борошном.

Крок 7. Солимо за смаком.

Крок 8. Додаємо хмелі-сунелі.

Крок 9. Ретельно вимішуємо вміст.

Крок 10. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом. І викладаємо сюди рубаний фарш з допомогою столової ложки.

Крок 11. Обсмажуємо продукт з обох боків до рум’яної скоринки.

Крок 12. Рум’яні биточки курячі з рубленого філе готові!