Соковиті биточки з рубленого курячого філе
Самі соковиті курячі биточки виходять з рубленого курячого філе. Таке частування відмінно підходить для сімейного обіду або вечері. Подавати його можна з будь-якими гарнірами.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Філе куряче – 370 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 1 ст. л.
- Морква – 50 гр.
- Вода – 2 ст. л.
- Хмелі-сунелі – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Куряче філе промиваємо і рубаємо дрібними шматочками.
Крок 3. Куряче яйце збиваємо з двома ложками води.
Крок 4. Викладаємо в цю суміш курячі шматочки.
Крок 5. Шматочок моркви натираємо на дрібній тертці. Відправляємо до філе.
Крок 6. Посипаємо продукти борошном.
Крок 7. Солимо за смаком.
Крок 8. Додаємо хмелі-сунелі.
Крок 9. Ретельно вимішуємо вміст.
Крок 10. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом. І викладаємо сюди рубаний фарш з допомогою столової ложки.
Крок 11. Обсмажуємо продукт з обох боків до рум’яної скоринки.
Крок 12. Рум’яні биточки курячі з рубленого філе готові!