Пишна чіабата з часником в духовці
Яскрава чіабатта в домашніх умовах виходить з додаванням часнику. Борошняний продукт порадує апетитним ароматом і ефектним виглядом. Подавайте до сімейного столу за будь-якої нагоди.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 500 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 200 гр.
- Крупа манна – 80 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Дріжджі сухі – 1 ч. л.
- Вода газована – 1 склянка
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
Для прикраси:
- Томат – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Петрушка – за смаком.
- Трави сушені – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти.
2. У глибокій мисці з’єднуємо просіяне борошно, манну крупу, сіль, цукор і сухі дріжджі.
3. Доповнюємо сухі продукти рослинним маслом і газованою водою. Вимішуємо до однорідності. В процесі доповнюємо масу подрібненим часником.
4. Залишаємо заготовку в теплому місці на 1 годину.
5. Далі тісто кладемо на деко в потрібній формі.
6. Прикрашаємо поверхню томатом, часником, зеленню і сухими травами за смаком. Випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.
7. Ароматна домашня чіабата з часником готова, подавайте до столу!