Чіабатта – 10 рецептів в духовці в домашніх умовах з фото

Пишна чіабата з часником в духовці

Яскрава чіабатта в домашніх умовах виходить з додаванням часнику. Борошняний продукт порадує апетитним ароматом і ефектним виглядом. Подавайте до сімейного столу за будь-якої нагоди.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 500 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Крупа манна – 80 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Дріжджі сухі – 1 ч. л.
  • Вода газована – 1 склянка
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики.

Для прикраси:

  • Томат – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Петрушка – за смаком.
  • Трави сушені – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти.

2. У глибокій мисці з’єднуємо просіяне борошно, манну крупу, сіль, цукор і сухі дріжджі.

3. Доповнюємо сухі продукти рослинним маслом і газованою водою. Вимішуємо до однорідності. В процесі доповнюємо масу подрібненим часником.

4. Залишаємо заготовку в теплому місці на 1 годину.

5. Далі тісто кладемо на деко в потрібній формі.

6. Прикрашаємо поверхню томатом, часником, зеленню і сухими травами за смаком. Випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.

7. Ароматна домашня чіабата з часником готова, подавайте до столу!