Чіпси з лаваша – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачні чіпси з лаваша зі сметаною

Цікавий варіант приготування чіпсів з лаваша – з додаванням сметани. Домашній продукт порадує яскравим смаком і ароматом. Спробуйте просту і швидку кулінарну ідею.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Лаваш тонкий – 1 аркуш.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. У глибоку миску викладаємо дві столові ложки сметани.

2. Сюди продавлюємо попередньо очищений зубчик часнику.

3. Додаємо в масу трохи солі і гарненько все перемішуємо.

4. На робочу поверхню кладемо тонкий лаваш. Рівномірно обмазуємо його сметанною сумішшю. Зручно для цього використовувати пензлик.

5. Розрізаємо продукт на невеликі кубики.

6. Перекладаємо їх на деко, обмазаний рослинним маслом. Випікаємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.

7. Ароматні чіпси з лаваша готові, пробуйте!