Простий рецепт чкмерулі по-грузинськи на сковороді
Яскраве грузинське блюдо нескладно приготувати в домашніх умовах. Курка чкмерулі на сковороді порадує хрусткою скоринкою і соковитим м’ясом всередині. Оцініть цікавий кулінарний рецепт.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Окорок курячий – 2 шт.
- Вершки – 200 мл
- Горіхи волоські – 100 гр.
- Базилік – за смаком.
- Петрушка – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – 1 ч. л.
- Порошок чилі – 0,5 ч. л.
- Паприка солодка – 0,5 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Стегенця попередньо розморожуємо.
2. Далі підготуємо спеції за списком.
3. Маринуємо м’ясо в суміші оливкової олії, солі, порошку чилі і солодкої паприки.
4. Подрібнюємо зелень, волоські горіхи і зубчики часнику. Після обсмажуємо до рум’янцю.
5. Підготовлені спеції відправляємо в загальну миску, заливаємо їх вершками і розмішуємо. Заливаємо м’ясо соусом і тушкуємо близько 15-20 хвилин.
6. Грузинське блюдо в сковороді готово! Можна пробувати.