Чкмерулі по-грузинськи – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Простий рецепт чкмерулі по-грузинськи на сковороді

Яскраве грузинське блюдо нескладно приготувати в домашніх умовах. Курка чкмерулі на сковороді порадує хрусткою скоринкою і соковитим м’ясом всередині. Оцініть цікавий кулінарний рецепт.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Окорок курячий – 2 шт.
  • Вершки – 200 мл
  • Горіхи волоські – 100 гр.
  • Базилік – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Порошок чилі – 0,5 ч. л.
  • Паприка солодка – 0,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Стегенця попередньо розморожуємо.

2. Далі підготуємо спеції за списком.

3. Маринуємо м’ясо в суміші оливкової олії, солі, порошку чилі і солодкої паприки.

4. Подрібнюємо зелень, волоські горіхи і зубчики часнику. Після обсмажуємо до рум’янцю.

5. Підготовлені спеції відправляємо в загальну миску, заливаємо їх вершками і розмішуємо. Заливаємо м’ясо соусом і тушкуємо близько 15-20 хвилин.

6. Грузинське блюдо в сковороді готово! Можна пробувати.