Ечпочмак – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Ечпочмак на бездрожжевому тесті в домашніх умовах

Ечпочмак на бездрожжевому тесті в домашніх умовах зможе приготувати кожен. У цьому вам допоможе наш докладний рецепт із покроковими фотографіями. Порадуйте себе та близьких апетитним частуванням із соковитою та смачною начинкою. Готові пиріжки можна їсти просто так чи подавати до святкового столу.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 14 прим.

Інгредієнти:

  • Борошно – 400 гр.
  • Кефір – 200 мл.
  • Цукор – 2 ст.
  • Сіль – 1 год.
  • Олія вершкове – 100 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сметана – 1 ст.

Для начинки:

  • Яловичина – 300 гр.
  • Картопля – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування тіста.

Крок 2. У глибоку миску виливаємо кефір. Додаємо до нього сіль та цукор. Перемішуємо.

Крок 3. У будь-який зручний спосіб розтоплюємо вершкове масло.

Крок 4. Виливаємо розтоплену олію кефіру.

Крок 5. Додаємо сюди просіяне борошно з розпушувачем і починаємо перемішувати.

Крок 6. Замішуємо м’яке тісто однорідне і прибираємо його в холодильник, поки готуємо начинку.

Крок 7. Для начинки промиваємо та обсушуємо м’ясо. Очищаємо та промиваємо овочі.

Крок 8. М’ясо ріжемо дрібним кубиком і відправляємо у глибоку миску.

Крок 9. Так само робимо і з почищеною картоплею.

Крок 10. Подрібнюємо цибулю і відправляємо її до інших продуктів.

Крок 11. Солимо, перчимо на смак і перемішуємо.

Крок 12. Підготовлене тісто ділимо на невеликі шматочки.

Крок 13. Кожен шматочок розкочуємо в тонке коло. По центру кожного кола кладемо трохи начинки.

Крок 14. Піднімаємо три краї тіста та з’єднуємо їх, залишаючи отвори посередині.

Крок 15. Викладаємо заготовки на лист з пергаментом. Відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 25 хвилин.

Крок 16. Через вказаний час лист з частуванням дістаємо з духовки.

Крок 17. У кожен отвір виливаємо столову ложку води або бульйону. Страву відправляємо назад у духовку на 20-25 хвилин.

Крок 18. Включаємо духовку та дістаємо частування. Даємо їм трохи охолонути.

Крок 19. Ечпочмак на бездрожжевому тесті в домашніх умовах готовий. Пробуйте!