Ескалоп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати ескалоп з індички на сковороді

Як приготувати ескалоп з індички на сковороді – частий запит, який зустрічається у домогосподарок. Незважаючи на незвичайну назву, страва готується елементарно. Для виконання знадобляться доступні продукти. На весь процес піде близько 20 хвилин, а в результаті вийде м’яке і соковите блюдо.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе індички – 400 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло вершкове – 30 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти.

Крок 2. Птицю нарізаємо скибками шириною, що не перевищує 1,5 сантиметра.

Крок 3. М’ясо залишаємо на дошці і прикривають плівкою або поліетиленовим пакетом. Відбиваємо по поверхні кухонним молоточком або зворотним боком ножа. Перевертаємо на інший бік і повторюємо дії. Головне не переборщити і не пошкодити цілісність заготовок.

Крок 4. Приправляємо спеціями, втираємо їх по всій поверхні. Даємо постояти, щоб приправи просочили м’якоть.

Крок 5. Сковорідку прогріваємо, наливаємо оливкову олію і кладемо для аромату вершкове.

Крок 6. Опускаємо в гарячу суміш масел шматочки індички. Припускаємо на сильному вогні 4 хвилини.

Крок 7. Через 4 хвилини перевертаємо і доводимо до готовності. М’ясо готується швидко. Головне – не пересушити. Пересушене ескалоп важко “реанімувати”.

Крок 8. Ескалопи доповнюємо свіжими овочами або гарнірами з запечених овочів. Приємного апетиту!