Форель з цибулею та морквою на сковороді
Для початку, форель маринується протягом півгодини. Далі на сковороді розігрівається рослинне масло, туди викладається риба і зверху кладеться цибулю з морквою. Все обсмажується з двох сторін на невеликому вогні, прикрашається зеленню і подається до столу. Виходить дуже смачне і ситне блюдо.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Форель стейки – 2 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – за смаком.
- Кріп свіжий – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для початку ретельно промиваємо стейки форелі під проточною водою і добре обсушуємо їх на паперовому рушнику. Далі натираємо їх сіллю з чорним меленим перцем і даємо постояти при кімнатній температурі протягом півгодини.
Крок 2. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо шматочками середнього розміру.
Крок 3. Морква добре промиваємо під проточною водою, очищаємо і нарізаємо таким же чином, як і цибуля.
Крок 4. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії, кладемо туди рибу і зверху викладаємо нарізану ріпчасту цибулю з морквою. Смажимо форель з двох сторін до готовності на невеликому вогні.
Крок 5. Готову страву перекладаємо на тарілку і подаємо до столу з улюбленим гарніром і зеленню. Приємного апетиту!