Полуничний фраппе
Полуничний фраппе – це неймовірно смачний холодний напій, який порадує вас своєю міцністю і приємним ягідним ароматом. Для простого і швидкого приготування фраппе в домашніх умовах використовуйте нашу кулінарну ідею. Вийде як в кав’ярні!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Кава розчинна – 4 ч. л.
- Цукор – 4 ч. л.
- Молоко – 200 мл
- Вода – 4 ст. л.
- Лід – 1/3 склянки
Для мусу полуничного:
- Полуниця – 200 гр.
- Білок яєчний – 1 шт.
- цукрова Пудра – 70 гр.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо, обсушуємо полуницю і відправляємо її в високу миску разом з цукровою пудрою. Пару ягід можна відкласти для прикраси.
Крок 2. Перебиваємо ягоди з цукровою пудрою до однорідності за допомогою блендера.
Крок 3. Вливаємо сюди лимонний сік і яєчний білок. Збиваємо все разом до появи стійких піків. Після мус перекладаємо в кондитерський мішок і прибираємо в холодильник на 15 хвилин.
Крок 4. В цей час в чаші блендера з’єднуємо каву, воду і цукор. Збиваємо до утворення густої піни.
Крок 5. Стакани для подачі наповнюємо льодах на одну третину. Сюди вливаємо густий холодний кави до половини келиха, доливаємо молоко і залишаємо місце для мусу.
Крок 6. Зверху викладаємо полуничний мус. Можна прикрасити ягодами полуниці перед подачею.
Крок 7. Полуничний фраппе готовий. Пригощайтеся!