Фраппе – 6 смачних рецептів приготування кави з покроковими фото

Полуничний фраппе

Полуничний фраппе – це неймовірно смачний холодний напій, який порадує вас своєю міцністю і приємним ягідним ароматом. Для простого і швидкого приготування фраппе в домашніх умовах використовуйте нашу кулінарну ідею. Вийде як в кав’ярні!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Кава розчинна – 4 ч. л.
  • Цукор – 4 ч. л.
  • Молоко – 200 мл
  • Вода – 4 ст. л.
  • Лід – 1/3 склянки

Для мусу полуничного:

  • Полуниця – 200 гр.
  • Білок яєчний – 1 шт.
  • цукрова Пудра – 70 гр.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо, обсушуємо полуницю і відправляємо її в високу миску разом з цукровою пудрою. Пару ягід можна відкласти для прикраси.

Крок 2. Перебиваємо ягоди з цукровою пудрою до однорідності за допомогою блендера.

Крок 3. Вливаємо сюди лимонний сік і яєчний білок. Збиваємо все разом до появи стійких піків. Після мус перекладаємо в кондитерський мішок і прибираємо в холодильник на 15 хвилин.

Крок 4. В цей час в чаші блендера з’єднуємо каву, воду і цукор. Збиваємо до утворення густої піни.

Крок 5. Стакани для подачі наповнюємо льодах на одну третину. Сюди вливаємо густий холодний кави до половини келиха, доливаємо молоко і залишаємо місце для мусу.

Крок 6. Зверху викладаємо полуничний мус. Можна прикрасити ягодами полуниці перед подачею.

Крок 7. Полуничний фраппе готовий. Пригощайтеся!