Галушки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Часникові галушки

Часникові галушки, приготовані з додаванням рум’яного бекону – це неймовірно ароматне і апетитну страву слов’янської кухні, перед яким неможливо встояти навіть при дотриманні дієти або правильного харчування. Обов’язково спробуйте, і ви залишитеся задоволені!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2-3.

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Вода – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Бекон – 3 смужки.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для готування тесту в тарілці з високими бортиками перемішуємо борошно, м’яке вершкове масло, воду, яйце і сіль.

Крок 2. Замішуємо податливе тісто.

Крок 3. Нарізаємо продукт невеликими шматочками і надаємо бажану форму.

Крок 4. Варимо напівфабрикати в підсоленій воді протягом 3-4 хвилин.

Крок 5. Не гаючи часу, обсмажуємо бекон до хрусткої скоринки з двох сторін.

Крок 6. М’ясну складову остуджуємо і подрібнюємо.

Крок 7. На жирі від бекону підрум’янюємо дрібно нарізану цибулю.

Крок 8. До цибулі додаємо готові галушки, рубаний часник, перець, сіль і сметану – перемішуємо і тушкуємо 1-2 хвилини.

Крок 9. Викладаємо галушки в порційні тарілки і посипаємо беконом – насолоджуємося. Приємного апетиту!