Часникові галушки
Часникові галушки, приготовані з додаванням рум’яного бекону – це неймовірно ароматне і апетитну страву слов’янської кухні, перед яким неможливо встояти навіть при дотриманні дієти або правильного харчування. Обов’язково спробуйте, і ви залишитеся задоволені!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2-3.
Інгредієнти:
- Борошно – 1,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Вода – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Цибулина – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Бекон – 3 смужки.
- Сметана – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для готування тесту в тарілці з високими бортиками перемішуємо борошно, м’яке вершкове масло, воду, яйце і сіль.
Крок 2. Замішуємо податливе тісто.
Крок 3. Нарізаємо продукт невеликими шматочками і надаємо бажану форму.
Крок 4. Варимо напівфабрикати в підсоленій воді протягом 3-4 хвилин.
Крок 5. Не гаючи часу, обсмажуємо бекон до хрусткої скоринки з двох сторін.
Крок 6. М’ясну складову остуджуємо і подрібнюємо.
Крок 7. На жирі від бекону підрум’янюємо дрібно нарізану цибулю.
Крок 8. До цибулі додаємо готові галушки, рубаний часник, перець, сіль і сметану – перемішуємо і тушкуємо 1-2 хвилини.
Крок 9. Викладаємо галушки в порційні тарілки і посипаємо беконом – насолоджуємося. Приємного апетиту!