Яєчня з беконом на сковороді
Яєчня з беконом на сковороді – це простата і вишуканість смаків в одній тарілці. Яйця чудово поєднуються з смужками жирного бекону, печерицями та спеціями. Витративши мінімум часу на приготування, ви подаруєте своїм смаковим рецепторам справжню насолоду!
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 4 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Яйця – 3 шт.
- Печериці – 4 шт.
- Бекон – 3 скибочки.
- Цибуля – 20 гр.
- Масло вершкове – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищену цибулину дрібно нарізаємо, гриби нарізаємо пластинками – обсмажуємо компоненти на вершковому маслі до рум’яного кольору, солимо.
Крок 2. В окремій жароміцної посуді також розтоплюємо вершкове масло і акуратно розбиваємо яйця, готуємо на помірному вогні, не накриваючи кришкою, також підсолюємо, орієнтуючись на свої смакові уподобання.
Крок 3. В зажарку до цибулі і печерицям, викладаємо бекон і смажимо на сильному полум’я з обох сторін протягом 60 секунд.
Крок 4. На сервірувальне блюдо кладемо яєчню.
Крок 5. А з боків розкладаємо бекон з печерицями та цибулею – знімаємо пробу. Приємного апетиту!