Глазунья – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Яєчня з беконом на сковороді

Яєчня з беконом на сковороді – це простата і вишуканість смаків в одній тарілці. Яйця чудово поєднуються з смужками жирного бекону, печерицями та спеціями. Витративши мінімум часу на приготування, ви подаруєте своїм смаковим рецепторам справжню насолоду!

Час готування – 10 хв.

Час приготування – 4 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Яйця – 3 шт.
  • Печериці – 4 шт.
  • Бекон – 3 скибочки.
  • Цибуля – 20 гр.
  • Масло вершкове – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищену цибулину дрібно нарізаємо, гриби нарізаємо пластинками – обсмажуємо компоненти на вершковому маслі до рум’яного кольору, солимо.

Крок 2. В окремій жароміцної посуді також розтоплюємо вершкове масло і акуратно розбиваємо яйця, готуємо на помірному вогні, не накриваючи кришкою, також підсолюємо, орієнтуючись на свої смакові уподобання.

Крок 3. В зажарку до цибулі і печерицям, викладаємо бекон і смажимо на сильному полум’я з обох сторін протягом 60 секунд.

Крок 4. На сервірувальне блюдо кладемо яєчню.

Крок 5. А з боків розкладаємо бекон з печерицями та цибулею – знімаємо пробу. Приємного апетиту!