Яєчня-глазунья з сиром
Яєчня-глазунья з сиром, докторської ковбаскою і свіжою зеленню – це прекрасний варіант для швидкого і поживного сніданку або перекусу. Гармонійна комбінація компонентів припаде до смаку кожному: від мала до велика – гарантовано!
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Яйця – 2 шт.
- Ковбаса варена – 100 гр.
- Сир (натертий) – 50 гр.
- Зелень – 2-3 гілочки.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. У товстостінній сковороді розжарюємо трохи соняшникової олії, ковбаску ріжемо довільними шматочками і обсмажуємо до світло-коричневого відтінку.
Крок 2. Яйця ретельно промиваємо губкою під струменем води, обсушуємо і розбиваємо на сковороду, попередньо знявши її з конфорки на 30 секунд. Ця маніпуляція дозволить яйцям прожариваться рівномірно і не пригорати.
Крок 3. Як тільки білок схопився – посипаємо яєчню натертим сиром і дрібкою солі. Накриваємо блюдо кришкою і готуємо на помірному вогні близько хвилини, після, кришку прибираємо.
Крок 4. Потім, доповнюємо її дрібно нашаткованої зеленню і через 30 секунд знімаємо з конфорки.
Крок 5. Подаємо яйця з ковбаскою і сиром прямо в сковороді і приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!