Глазунья – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати її у мікрохвильовці

Як приготувати її у мікрохвильовці? Такий запит дуже популярний в пошукових системах і тому зараз ми постараємося дати дуже чітку і просту відповідь. Пропонуємо вам приготувати яйця з беконом та помідорами в СВЧ без використання рослинних олій та жароміцної посуду.

Час готування – 6 хв.

Час приготування – 2 хв.

Порції – 1-2.

Склад:

  • Яйця – 2 шт.
  • Бекон – 75 гр.
  • Томати «черрі» – 5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо обполіскуємо водою помідори і яйця, даємо трохи часу обсохнути.

Крок 2. Зрізом шкурку в бекону і нарізаємо кубиками середнього розміру.

Крок 3. Нарізку укладаємо в форму, придатну для готування в СВЧ і прибираємо в піч на хвилину, потужність 800 ватт.

Крок 4. Паралельно розрізаємо черрі на четвертинки.

Крок 5. Змішуємо овочі з гарячим беконом і готуємо ще одну хвилину при тій же потужності.

Крок 6. Потім вбиваємо яйця і повертаємо посуд в мікрохвильовку на три хвилини.

Крок 7. Присмачую яєчню чорним меленим перцем і сіллю, орієнтуючись на свої смакові уподобання.

Крок 8. Приємного апетиту!