Як приготувати її у мікрохвильовці
Як приготувати її у мікрохвильовці? Такий запит дуже популярний в пошукових системах і тому зараз ми постараємося дати дуже чітку і просту відповідь. Пропонуємо вам приготувати яйця з беконом та помідорами в СВЧ без використання рослинних олій та жароміцної посуду.
Час готування – 6 хв.
Час приготування – 2 хв.
Порції – 1-2.
Склад:
- Яйця – 2 шт.
- Бекон – 75 гр.
- Томати «черрі» – 5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо обполіскуємо водою помідори і яйця, даємо трохи часу обсохнути.
Крок 2. Зрізом шкурку в бекону і нарізаємо кубиками середнього розміру.
Крок 3. Нарізку укладаємо в форму, придатну для готування в СВЧ і прибираємо в піч на хвилину, потужність 800 ватт.
Крок 4. Паралельно розрізаємо черрі на четвертинки.
Крок 5. Змішуємо овочі з гарячим беконом і готуємо ще одну хвилину при тій же потужності.
Крок 6. Потім вбиваємо яйця і повертаємо посуд в мікрохвильовку на три хвилини.
Крок 7. Присмачую яєчню чорним меленим перцем і сіллю, орієнтуючись на свої смакові уподобання.
Крок 8. Приємного апетиту!