Яєчня з сосисками на сковороді
Яєчня з сосисками на сковороді – традиційний сніданок, яким складно когось здивувати. Однак якщо включити до складу страви, дрібно нарізану ріпчасту цибулю і обсмажити всі компоненти на оливковій олії, то блюдо в одну мить заграє новими фарбами!
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Цибуля – 1 шт.
- Яйця – 4 шт.
- Сосиски – 2-3 шт.
- Масло оливкове – 1,5-2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і сосиски, овоч дрібно нарізаємо, а м’ясний продукт нарізаємо кільцями середньої товщини.
Крок 2. На розігрітій оливковій олії пасеруємо цибульні шматочки.
Крок 3. До злегка подрумяненному луку висипаємо сосиски, перемішуємо і смажимо близько трьох хвилин.
Крок 4. Поверх обсмажених компонентів вбиваємо яйця, накриваємо кришкою.
Крок 5. Тушкуємо на повільному полум’ї до готовності яєць.
Крок 6. Доповнюємо блюдо свіжими овочами і приступаємо до сніданку. Приємного апетиту!