Яєчня з сиром і помідорами на сковороді
Яєчня з сиром і помідорами на сковороді – це прекрасне поєднання компонентів, які не перебивають смак один одного, а навпаки відтіняють і доповнюють за рахунок чого, готова страва відрізняється своїм яскравим ароматом і насиченим смаком, які не схожі ні на що інше.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Яйця – 2 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Сир твердий – 30 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Свіжий помідор обдаємо окропом і видаляємо шкірку, нарізаємо шматочками і викладаємо в жароміцний посуд з рослинним маслом. Посипаємо часником, пропущеним через прес, і готуємо під кришкою близько 90 секунд.
Крок 2. Овочеві скибочки акуратно перевертаємо і між ними вбиваємо яйця.
Крок 3. Страва солимо за смаком і посипаємо жменею натертого сиру.
Крок 4. Щоб сир розплавився – накриваємо яєчню кришкою на хвилину-півтори і знімаємо з конфорки.
Крок 5. Викладаємо її на блюдо, присипаємо зеленню і знімаємо пробу. Готуйте і отримуйте задоволення!