Хінкалі класичні – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачний і простий рецепт хінкалі з куркою

Любите кулінарні експерименти і дивуєте своїх рідних смачними стравами, тоді цей рецепт точно повинен потрапити у вашу настільну кулінарну книгу. Хінкалі з куркою – соковите і смачне блюдо, яке підкорить вас своєю ніжністю.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Вода – 150 мл
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Фарш курячий – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 50 гр.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Коріандр мелений – за смаком.
  • Кінза сушена – за смаком.

Процес приготування:

1. Для початку замісіть тісто. У миску просійте борошно, додайте сіль, влийте воду і замісіть однорідне тісто. Дайте йому відпочити 15-20 хвилин.

2. У курячий фарш додайте сіль, подрібнений ріпчаста цибуля, коріандр і кінзу, перемішайте.

3. Тісто розділіть на невеликі частини, тонко розкачайте їх. На тісто викладіть м’ясну начинку і скріпіть краю по колу, щоб у вас вийшли заготовки у формі пакунків.

4. У каструлі закип’ятіть воду, додайте сіль за смаком. Викладіть заготовки в киплячу воду і варіть їх 5-7 хвилин після спливання.

5. Подавайте хінкалі з куркою, в гарячому вигляді, з соусами по своєму смаку.

Приємного апетиту!