Дуже смачний і простий рецепт хінкалі з куркою
Любите кулінарні експерименти і дивуєте своїх рідних смачними стравами, тоді цей рецепт точно повинен потрапити у вашу настільну кулінарну книгу. Хінкалі з куркою – соковите і смачне блюдо, яке підкорить вас своєю ніжністю.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Вода – 150 мл
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Фарш курячий – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- Сіль – 2 щіпки.
- Коріандр мелений – за смаком.
- Кінза сушена – за смаком.
Процес приготування:
1. Для початку замісіть тісто. У миску просійте борошно, додайте сіль, влийте воду і замісіть однорідне тісто. Дайте йому відпочити 15-20 хвилин.
2. У курячий фарш додайте сіль, подрібнений ріпчаста цибуля, коріандр і кінзу, перемішайте.
3. Тісто розділіть на невеликі частини, тонко розкачайте їх. На тісто викладіть м’ясну начинку і скріпіть краю по колу, щоб у вас вийшли заготовки у формі пакунків.
4. У каструлі закип’ятіть воду, додайте сіль за смаком. Викладіть заготовки в киплячу воду і варіть їх 5-7 хвилин після спливання.
5. Подавайте хінкалі з куркою, в гарячому вигляді, з соусами по своєму смаку.
Приємного апетиту!