Як смачно запекти індичку з картоплею в фользі?
Ще один спосіб приготувати соковиту запечену індичку з картоплею. Простота цієї страви полягає в невеликій кількості інгредієнтів і легкий спосіб приготування.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Філе індички – 400 гр.
- Картопля – 8 шт.
- Сіль – за смаком.
- Приправа для птиці – за смаком.
- Майонез – 4-6 ст. л.
Процес приготування:
1. Філе індички вимити, промокніть паперовими рушниками і розріжте його на кілька порційних шматків.
2. Кожен шматочок індички покладіть на лист фольги, посоліть і приправте їх.
3. Картоплю почистіть, помийте і наріжте кружечками. На кожен шматок філе розкладіть скибочки картоплі, посоліть їх і змастіть майонезом.
4. Загорніть заготовки у фольгу, в центрі залиште невеликий отвір для виходу пари.
5. Запікайте індичку з картоплею в духовці при 180 градусах 60 хвилин. Готову страву можна подавати прямо у фользі.
Приємного апетиту!