Індичка з картоплею в духовці – 10 рецептів приготування соковитої запеченої індички

Як смачно запекти індичку з картоплею в фользі?

Ще один спосіб приготувати соковиту запечену індичку з картоплею. Простота цієї страви полягає в невеликій кількості інгредієнтів і легкий спосіб приготування.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Філе індички – 400 гр.
  • Картопля – 8 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа для птиці – за смаком.
  • Майонез – 4-6 ст. л.

Процес приготування:

1. Філе індички вимити, промокніть паперовими рушниками і розріжте його на кілька порційних шматків.

2. Кожен шматочок індички покладіть на лист фольги, посоліть і приправте їх.

3. Картоплю почистіть, помийте і наріжте кружечками. На кожен шматок філе розкладіть скибочки картоплі, посоліть їх і змастіть майонезом.

4. Загорніть заготовки у фольгу, в центрі залиште невеликий отвір для виходу пари.

5. Запікайте індичку з картоплею в духовці при 180 градусах 60 хвилин. Готову страву можна подавати прямо у фользі.

Приємного апетиту!