М’яка і соковита індичка, запечена з картоплею в рукаві
Завдяки рукав для запікання картоплю і індичка не пересихають в духовці. Блюдо виходить смачним і соковитим, так як запікається у власному соку, насичуючись ароматом спецій.
Час готування: 110 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 2-3.
Склад:
- Індичка – 0,5 кг
- Картопля – 5-6 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Трави прованські – 1 ч. л.
- Зелень для подачі.
Процес приготування:
1. Індичку помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте тушку на частини.
2. М’ясо посоліть, приправте, додайте соєвий соус і гірчицю, перемішайте і залиште на півгодини для маринування.
3. Картопля очистіть від шкірки, обмийте і наріжте шматочками середнього розміру. Картопля посоліть і приправте за смаком.
4. В рукав для запікання викладіть м’ясо, потім на нього укладіть картоплю. Також додайте очищені зубчики часнику.
5. Закріпіть краю рукава і помістіть його в духовку, розігріту до 180 градусів, на 60-80 хвилин.
6. Коли страва буде готове, акуратно розріжте пакет і викладіть індичку і картоплю на загальне блюдо, посипте рубаною зеленню і подавайте в гарячому вигляді на стіл.
Приємного апетиту!