Індичка з картоплею в духовці – 10 рецептів приготування соковитої запеченої індички

М’яка і соковита індичка, запечена з картоплею в рукаві

Завдяки рукав для запікання картоплю і індичка не пересихають в духовці. Блюдо виходить смачним і соковитим, так як запікається у власному соку, насичуючись ароматом спецій.

Час готування: 110 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 2-3.

Склад:

  • Індичка – 0,5 кг
  • Картопля – 5-6 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Трави прованські – 1 ч. л.
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

1. Індичку помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте тушку на частини.

2. М’ясо посоліть, приправте, додайте соєвий соус і гірчицю, перемішайте і залиште на півгодини для маринування.

3. Картопля очистіть від шкірки, обмийте і наріжте шматочками середнього розміру. Картопля посоліть і приправте за смаком.

4. В рукав для запікання викладіть м’ясо, потім на нього укладіть картоплю. Також додайте очищені зубчики часнику.

5. Закріпіть краю рукава і помістіть його в духовку, розігріту до 180 градусів, на 60-80 хвилин.

6. Коли страва буде готове, акуратно розріжте пакет і викладіть індичку і картоплю на загальне блюдо, посипте рубаною зеленню і подавайте в гарячому вигляді на стіл.

Приємного апетиту!