Індичка з картоплею в духовці – 10 рецептів приготування соковитої запеченої індички

Покроковий рецепт приготування індички з картоплею в духовці

Особливо смачною індичка виходить в глиняних горщиках. Таке блюдо можна приготувати порційно і подавати його прямо в горщиках на стіл. Вашим близьким і гостям точно сподобається.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Філе індички – 600 гр.
  • Сметана – 150 мл
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Розмарин – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Овочі очистіть, помийте і наріжте кубиками.

2. Філе індички вимити, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками середнього розміру.

3. Сметану змішайте з сіллю і меленим перцем.

4. У мисці змішайте м’ясо, картоплю, моркву і сметанную заправку.

5. Отриману масу розкладіть по горщикам. У кожен горщик покладіть лавровий лист і розмарин, накрийте їх кришками і поставте в духовку. Запікайте індичку з картоплею при 180 градусах 60 хвилин.

6. Подавайте запечену індичку з картоплею прямо в горщиках.

Приємного апетиту!