Покроковий рецепт приготування індички з картоплею в духовці
Особливо смачною індичка виходить в глиняних горщиках. Таке блюдо можна приготувати порційно і подавати його прямо в горщиках на стіл. Вашим близьким і гостям точно сподобається.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Філе індички – 600 гр.
- Сметана – 150 мл
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 1 шт.
- лавровий Лист – за смаком.
- Розмарин – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Овочі очистіть, помийте і наріжте кубиками.
2. Філе індички вимити, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками середнього розміру.
3. Сметану змішайте з сіллю і меленим перцем.
4. У мисці змішайте м’ясо, картоплю, моркву і сметанную заправку.
5. Отриману масу розкладіть по горщикам. У кожен горщик покладіть лавровий лист і розмарин, накрийте їх кришками і поставте в духовку. Запікайте індичку з картоплею при 180 градусах 60 хвилин.
6. Подавайте запечену індичку з картоплею прямо в горщиках.
Приємного апетиту!